Privaatsuspõhimõtted ja küpsiste poliitika

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist Sunorek AS Tank Indoor veebilehel tankindoor.ee (edaspidi veebileht).

Mõisted

  • Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe külastaja (edaspidi külastaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.
  • Külastajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte või edastavad Sunorek AS Tank Indoor-ile omalt poolt infot. Näiteks pakkumise küsimine või Sunorek AS Tank Indoor-iga meili teel ühendust võtmine.
  • Teenused ja tooted on kõik Sunorek AS Tank Indoor poolt pakutavad teenused ja tooted.

Isikuandmete kasutamine
Sunorek AS Tank Indoor kasutab isikuandmeid külastaja poolt esitatud päringule vastamiseks ja pakkumiste tegemiseks, külastajaga suhtlemiseks ja arvete edastamiseks. Sunorek AS Tank Indoor kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parandamiseks ja efektiivsemaks turundamiseks. Külastajal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete töötlemine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik teenuse osutamiseks.

Isikuandmete töötlemine
Veebilehte kasutades annab külastaja nõusoleku oma andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega. Sunorek AS Tank Indoor kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid külastajate isikuandmeid järgnevalt kirjeldatud viisidel:

  • külastaja meiliaadress: külastaja poolt e-kirja saatmisel või pakkumise küsimisel;
  • külastaja nimi, telefon ja meiliaadress: külastaja poolt infopäringu tegemisel või pakkumise küsimisel;
  • veebilehe külastatavuse statistika: Google Analyticsi abil.

Veebilehte külastades ja/või Sunorek AS Tank Indoor-ile isikuandmeid esitades mõistate ja nõustute, et teie isikuandmeid võidakse töödelda käesoleva privaatsuspoliitika kohaselt. Kui te käesoleva privaatsuspoliitikaga ei nõustu, soovitab Sunorek AS Tank Indoor teil veebilehte mitte kasutada ja Sunorek AS Tank Indoor-ile mitte oma isikuandmeid esitada.

Isikuandmete säilitamine ja turvalisus
Sunorek AS Tank Indoor säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on seadusest tulenevalt vajalik ja/või nende kogumise eesmärgi täitmiseks oluline. Näiteks raamatupidamisandmeid säilitatakse 7 aastat majandusaasta lõppemisest. Sunorek AS Tank Indoor rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide külastajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

Isikuandmete edastamine kolmandatele osapooltele
Kolmas osapool on Sunorek AS Tank Indoor lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub Sunorek AS Tank Indoor külastajatele teenuseid. Sunorek AS Tank Indoor kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid osapooli, kes pakuvad:

  • e-mailide edastamise ja haldamise süsteemi;
  • veebilehe majutust;
  • veebilehe kasutusstatistika analüüsi;
  • raamatupidamistarkvara kasutamist.

Lisaks eelnevas punktis nimetatud kolmandatele osapooltele, edastab Sunorek AS Tank Indoor külastaja isikuandmeid koostööpartneritele. Seda vaid ulatuses, mis on vajalik külastajale teenuse osutamiseks.

Sunorek AS Tank Indoor veebileht võib sisaldada linke teiste ettevõtete veebilehtedele, millel on oma privaatsuspoliitikad, ja/või teie seadmesse installeeritud kolmandate osapoolte teenused võivad lubada juurdepääsu teie seadmes olevale teabele. Sunorek AS Tank Indoor soovitab teil tähelepanelikult lugeda nende kolmandate osapoolte privaatsuspoliitikaid. Sunorek AS Tank Indoor ei vastuta nende kolmandate osapoolte teenusepakkujate privaatsustavade või sisude eest.

Külastaja õigused
Külastajal on õigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;
  • nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel kustutamist;
  • nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;
  • nõuda isikuandmete ülekandmist.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb külastajal saata meiliaadressile sunorek@sunorek.ee vastavasisuline sooviavaldus. Küpsiste kasutamise piiramiseks saab külastaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt. Kui külastaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

Küpsised
Sunorek AS Tank Indoor veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat. Külastades Sunorek AS Tank Indoor veebilehte, nõustub külastaja küpsiste kasutamisega käesolevas korras ja kirjeldatud viisil.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt külastaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi:

  • Püsivaid küpsiseid, mis jäävad külastaja arvutis olevasse küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks külastaja, kui veebilehe korduvkülastaja, äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt külastaja eelnevatele valikutele või statistiliste andmete kogumiseks.
  • Seansiküpsised on ajutised ja kaovad, kui külastaja veebilehelt lahkub või oma veebilehitseja sulgeb. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuse taotlemise jms võimaldamiseks.
    Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda külastajale isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Lisaks aitavad küpsised koguda külastajastatistikat, mis võimaldab mõõta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia läbi efektiivne turundustegevus.

Külastaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Tihtipeale veebilehitsejad lubavad vaikimisi küpsisefailide säilitamist seadmesse. Külastaja võib oma seadmes küpsiste kasutamise ära keelata või need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada. Juhiseid veebilehitsejast küpsiste kustutamiseks ja seadistamiseks leiab näiteks siit: Google Chrome, Internet Explorer.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab Sunorek AS Tank Indoor Google Analytics teenust, kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja, külastuste arvu, kasutatavate seadmete, sisenemiskanalite ja muu statistika kohta. Google Analytics võib siiski koguda andmeid külastajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, saab külastaja paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

Privaatsustingimuste muutmine
Sunorek AS Tank Indoor jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval. Kõigi privaatsustingimuste ja andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega palume võtta meiega ühendust aadressil sunorek@sunorek.ee.

 

Sünnipäevakuul kõik -20%

Tank Indoor tähistab sünnipäeva! 20 aastat kogemusi, õnnelikke kliente ja põnevaid projekte.

Tähista koos meiega, sest sünnipäevakuul on kõik tooted 20% soodsamad. Tule lähimasse salongi ning tutvu lahendustega lähemalt!

Allahindlus kehtib kõikidele toodetele, va teenused (transport, mõõtmine, paigaldus ja paigalduse väljasõit).

Vaata salonge

Tank Indoor salongid

Tank Indoor salongides on klientidel võimalik tutvuda kõige trendikamate materjalide ja lahendustega. Salongis on rohkelt erinevaid kapi- ja ustelahendusi, mille hulgas on nii lihtsamaid ja praktilisi kui ka eksklusiivsemaid erilahendusi.

Meie müügikonsultantide töökohad on alati klientide jaoks lähedal ning vajadusel on võimalik saada kiirelt asjatundlikke nõuandeid.

Võta ühendust!

Võta meiega ühendust ja leiame koos just sulle parima lahenduse!